SEASON SIX

100 HÖJDARE

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

FÖRSTA RESAN BJUDER PÅ UDDA GUMMIMAN

EPISODE 1

STORYLINE
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har rest runt i Nordamerika för att ge oss 100 anledningar att älska USA. I första avsnittet börjar resan i Biloxi, Mississippi, där de träffar ensamme gummimannen Harold Ivy. Herrarna hoppas på mer än en läderfetischist och får allt de önskat sig. Filip provar spooning i gummisängen och Fredrik blir lyrisk över Harolds garderobsindex. Nästa stopp blir Coopertown, Florida där de snackar Soffipropp och tar en tur i Everglades. Dessutom träffar de Stålmannen och hans fru i LA och solsemestrar i Florida med kåta pensionärer och sköna kondomutdelerskan Miriam. De är med på julparad i Alabama och träffar Big C - en liten, stor man som älskar mat och sport. Och Filip och Fredrik konstaterar att de älskar USA.


FILIP & FREDRIK TRÄFFAR UDDA JÄGARE

EPISODE 2

STORYLINE
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har hamnat i Florida där de blir stoppade av en snäll polis. I Everglades city träffar de Dave Shealy som ägnat 35 år av sitt liv åt Floridas version av Bigfoot: Skunk ape. Dessutom får de hjälp av en vänlig trucker när Fredrik kör av vägen och hinner med att lista wiggers i San Pedro, dit de åkt för att träffa synska Timna Pilch som påstår att hon levt under andra århundraden. De blir utklädda i franskt 1700-talsmode för att vara med om en testund. Dessutom får de sina tidigare liv avlästa och Fredrik kinkar med maten.I San Fransisco träffar de Alex Chiu som uppfunnit en elektromagnetisk föryngringsmaskin. Han bor i ett råtthål men hävdar att han tjänar massor av pengar på sina uppfinningar.Filip och Fredrik snackar schyssta lökar när de ska möta Crazy Carl i Austin, Texas. Carl fick något som liknande kvinnobröst när han gick ner i vikt och insåg att han började gilla det.


FILIP & FREDRIK MÖTER SVENSK COWBOY

EPISODE 3

STORYLINE
Underbare frisörcowboyen Jann of Sweden pratar silversadlar och hårkurer på svengelska med herrarna Wikingsson och Hammar som inleder tredje avsnittet av sin USA-turné i soliga Kalifornien.


BUDGET-TARZAN OCH BUSKMANNEN

EPISODE 4

STORYLINE
Filip och Fredrik befinner sig i lyxiga ökenoasen Palm Springs för att träffa julgalningen Kenny Irwin som har ett konstnärligt tomteland mitt i öknen. Han är troende muslim och har riggat 6 200 000 julljus för att dekorera tomten. Dessutom träffar de decibelamerikaner i Desoto, Mississippi och festar efter en kanonkuleuppvisning.Elvabarnsmamman Helen Jenkins har jobbat i Capitol building i Sacramento i 35 år som hissmanager. Hon är i 80-årsåldern och gillar Bruce Lee och tyska hjälmar. Men mest av allt är hon en skön tant. I Ochopee, Florida, hälsar duon på hemma hos budget-Tarzan Steve Sipek som lever i en labyrint av burar tillsammans med tigrar. Dessutom strövar de på turiststråket Fisherman’s Wharf för att hitta en man som gömmer sig bakom buskar och skrämmer förbipasserande.


BLAND GRISFARMARE OCH NEGLIGÉMÄN

EPISODE 5

STORYLINE
I Tampa, Florida, träffar de nudisten Mike Ricardi som gillar att gå klädd i negligé.


TRANSVESTITBESÖK OCH STÄDSKJUTNING

EPISODE 6

STORYLINE
Filip blir beskjuten och Fredrik gör bort sig när de besöker vapenfetischisten Mike. Dessutom träffar de transvestiten miss Loretta i amerikanska sydstaten Alabama.


POJKEN SOM ALDRIG VILL BLI STOR

EPISODE 7

STORYLINE
Våren har kommit till Milwaukee, citerar Fredrik när Filip och han är på plats för att träffa Mike och Mark som blev kultförklarade för sin film om en misslyckad skräckfilmsinspelning ”American movie”.


STORSLAGEN FINAL HÄGRAR I 100 HÖJDARE

EPISODE 8

STORYLINE
I Greenville blir det en fest för hela staden när denna säsongs amerikanska profiler möter den svenska juryn.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Season Six