1

NYA ZEELAND

EPISODE 1

STORYLINE
Filip och Fredrik beslutar sig för att ta reda på om myten är sann: Är extremsporter den ultimata adrenalinkicken eller är det helt enkelt en lekstuga för idioter som vägrar att växa upp?


SYDAFRIKA

EPISODE 2

STORYLINE
Filip och Fredriks hyser en oerhörd fascination för myten om den vite jägaren där det handlar om stora pengar, män som umgås med varandra och jakt på riktigt!


GRÖNLAND

EPISODE 3

STORYLINE
Finns det egentligen någon anledning att bo på Grönland eller att åka dit över huvudtaget? undrar Filip och Fredrik. Visst gör det det!


TOKYO

EPISODE 4

STORYLINE
Filip som vet med sig att han aldrig skulle gå på en dejt med en japansk tjej ändrar sig när han får en ”match” på speed dating. Givetvis testar killarna sumobrottning och inte minst japansk bondagesex


ALBANIEN

EPISODE 5

STORYLINE
Filip och Fredrik besöker Albanien och ställer sig själva den raka frågan: ”Kan ett kommunistiskt rövhål som Albanien vara något för turister?”.


COOKÖARNA

EPISODE 6

STORYLINE
Filip och Fredrik åker till andra sidan jordklotet och besöker den mycket exklusiva och ack så romantiska ön Cook Island.


DOVER-CALAIS

EPISODE 7

STORYLINE
Ska Filip klara att simma över Engelska kanalen? Som stöd för denna utmaning har han ingen mindre än Fredriks pappa Peter, iförd Fredriks sjömanskostym!


JAPANSKA LANDSBYGDEN

EPISODE 8

STORYLINE
Är det en bra idé att ta sig an Japan i bil? frågar sig Fredrik och Filip som är fast beslutna att ta reda på om landet i öster har mer att erbjuda än ett neonskyltat Tokyo.


IBIZA

EPISODE 9

STORYLINE
Filip och Fredrik drar till partyön Ibiza och shakar loss.


ESTLAND

EPISODE 10

STORYLINE
Här gör Fredrik och Filip det som över 250.000 svenskar gör varje år – tar färjan över till Estland. Killarna tar sedan plats i en 20 meter lång discobuss och bränner runt på vägarna i vårt östra grannland.


1
Season One