SEASON ONE

C/O SEGEMYHR

1 | 2 | 3 | 4 | 5

TILLÖKNING I FAMILJEN

EPISODE 1

STORYLINE
Fredrik tror att han ska bli befordrad på sitt arbete men får istället sparken. Cilla försöker få Jan-Olof att flytta, men han ordnar istället så att Fredrik får en till inneboende, Anton.


KONSULTEN

EPISODE 2

STORYLINE
Fredrik försöker hålla Jan-Olof och Anton borta från hemmet då han har bjudit hem en konsult som erbjuder honom jobb som vd. Antons taxibil hamnar på verkstad, Jan-Olof beställer kabel-tv och Cilla vill åka och lyssna på Liza Minnelli.


PSYKOLOGEN

EPISODE 3

STORYLINE
Jan-Olof går på dejt med psykologen Katarina, som han några dagar senare bjuder över till lägenheten. Låset till toaletten är trasigt så Fredrik bestämmer sig för att sätta upp en skylt. Då Fredrik inte vill sälja lägenheten övertalar Cilla honom att sätta upp en bytesannons för lägenheten.


TIDNINGSBUDET

EPISODE 4

STORYLINE
När morgontidningen slutar att komma växer irritationen. När Anton dessutom får fotomodellsjobb växer irritationen till upprördhet.


SEX & SAMLEVNAD

EPISODE 5

STORYLINE
Tunna väggar i kombination med eldiga och akrobatiska grannar får Cilla att efterlysa bättring i hennes och Fredriks sexliv. Fredrik tar hjälp av "Kärlekens nöjen" och Antons mamma Irene, vars lägenhet just renoveras.


LARMET GÅR

EPISODE 6

STORYLINE
Ett lägenhetslarm samt en snabbvisit av Cillas barndomskompis Karin ställer till rediga problem för alla.


VALET

EPISODE 7

STORYLINE
Vad är väl en karriär utan ordförandeposten i bostadsrättsföreningen? Fredrik ger sig in i striden föga medveten om vad en storbilds-tv kan innebära.


CYPERN

EPISODE 8

STORYLINE
Anton har träffat en tjej under Cypern-semestern. Fredrik har läst en artikel om ungdomsknarkandet på Östermalm. Jan-Olof vill dricka taxfree-sprit och Cilla ääääälskar Abba.


SITT RÄTTA JAG

EPISODE 9

STORYLINE
Ibland blir det för mycket. Fredrik beslutar sig för att total ärlighet är den enda vägen. Och varför ska man egentligen berusa sig på annat än livet självt?


SYSTERN

EPISODE 10

STORYLINE
När Fredriks syster, för vilken han har enorma komplex, aviserar ett Sverigebesök gäller det att ha koll på alla inkommande samtal. Jan-Olof behöver pengar och Anton en platt mage.


1 | 2 | 3 | 4 | 5
Season One