SEASON FOUR

C/O SEGEMYHR

1 | 2 | 3 | 4 | 5

SEASON 4, EPISODE 1

EPISODE 1

STORYLINE
Fredrik drabbas av utbrändhet. Anton börjar på Komvux för att träffa snygga tjejer.


SEASON 4, EPISODE 2

EPISODE 2

STORYLINE
Anton får chansen att hjälpa snyggaste tjejen i klassen med matematik, problemet är bara att han själv är usel i matte. Cilla försöker få Jan-Olof att börja uppträda mer moget och klär honom i grå kavaj, polotröja och gubbkeps.


SEASON 4, EPISODE 3

EPISODE 3

STORYLINE
Antons klass startar ett korplag i fotboll.


SEASON 4, EPISODE 4

EPISODE 4

STORYLINE
It looks like we don't yet have a storyline for this episode.


SEASON 4, EPISODE 5

EPISODE 5

STORYLINE
It looks like we don't yet have a storyline for this episode.


SEASON 4, EPISODE 6

EPISODE 6

STORYLINE
Cilla jobbar över jämt på Södersjukhuset men Fredrik gillar inte att hon är borta så mycket. Fredrik tar istället med sig Anton och äter lunch på ett servicehus men beter sig väldigt drygt mot de gamla. Anton blir ihop med en manlig lärare bara för att för en gångs skull kunna få VG på ett prov.


SEASON 4, EPISODE 7

EPISODE 7

STORYLINE
It looks like we don't yet have a storyline for this episode.


SEASON 4, EPISODE 8

EPISODE 8

STORYLINE
Fredrik störs ideligen av ett rytmiskt taktfast ljud från våningen ovanför och upprörs över att grannarna har sex så ofta - en utmaning mot hans borgerliga livsstil. Anton träffar en tysk tant, Gertrud, med vuxen son som lurar av honom pengar.


SEASON 4, EPISODE 9

EPISODE 9

STORYLINE
Fredrik behöver pengar för att köpa en Palm Pilot och säljer först soffgruppen till Jan-Olof och byter sedan bort sitt sovrum för att få den tillbaka.


SEASON 4, EPISODE 10

EPISODE 10

STORYLINE
Jan-Olof har börjat fotografera men Cilla ogillar att han aldrig tar några kort på henne. Fredrik träffar en ny vän, Stefan, som är nazist. Antons flickvän gillar att ha sex utomhus.


SEASON 4, EPISODE 11

EPISODE 11

STORYLINE
Jan-Olof har börjat banta och till slut ligger han smal och utmärglad på vardgsrumsgolvet. Cilla och Lillemor stjäl från sjukhuset men Cilla blir upprörd när Lillemor stjäl saker som hon har tänkt stjäla. Anton har lämnat komvux-läraren Andreas bakom sig och tänker börja fjäska för de andra lärarna istället.


SEASON 4, EPISODE 12

EPISODE 12

STORYLINE
Jan-Olof har blivit ihop med Antons mamma - till Antons förskräckelse. Fredrik har botat sin depression genom att vara terapeut åt en ännu mer deprimerad gubbe, Jörgen.


1 | 2 | 3 | 4 | 5
Season Four