SEASON FIVE

C/O SEGEMYHR

1 | 2 | 3 | 4 | 5

SEASON 5, EPISODE 1

EPISODE 1

STORYLINE
Fredrik går med i moderaterna för att hämnas på alla som behandlat honom illa. Cecilia köper en träningscykel till Jan-Olof som dock tar illa upp. Cecilia börjar då själv använda cykeln men Jan-Olof vill ha den inne på sitt rum.


SEASON 5, EPISODE 2

EPISODE 2

STORYLINE
Anton vill inte fira sin 25-årsdag och Jan-Olof skaffar sig skägg.


SEASON 5, EPISODE 3

EPISODE 3

STORYLINE
Jan-Olof och Cilla kommer överens om att vara helt ärliga mot varandra. Anton får jobb på Eriksdalsbadet som badvakt där hans kollega för en hård kamp mot objektifiering av kvinnor. Fredrik skaffar sig en mentor, Fabian, för att kunna frottera sig med näringslivets toppar.


SEASON 5, EPISODE 4

EPISODE 4

STORYLINE
Lillemor föreslår att hennes man Christer också ska bli delägare i deras företag. Vid första styrelsemötet beslutar de två att lyxa till deras badrum för företagets pengar. Efter att ha blivit kallad Klanton en gång för mycket bestämmer sig Anton för att byta namn till Stefan.


SEASON 5, EPISODE 5

EPISODE 5

STORYLINE
Anton blir ihop med Johanna, som är kristen, vilket leder till att han blir troende. Cilla blir sur på Fredrik för han sexstrejkar då han är med i Aktie-SM, vilket inte går så bra. Jan-Olof inser att han egentligen är dansk och förändrar sitt liv.


SEASON 5, EPISODE 6

EPISODE 6

STORYLINE
It looks like we don't yet have a storyline for this episode.


SEASON 5, EPISODE 7

EPISODE 7

STORYLINE
It looks like we don't yet have a storyline for this episode.


SEASON 5, EPISODE 8

EPISODE 8

STORYLINE
It looks like we don't yet have a storyline for this episode.


SEASON 5, EPISODE 9

EPISODE 9

STORYLINE
Fredrik känner sig utanför när Anton och Jan-Olof skojbrottas. Cilla känner av 40-årskrisen och bestämmer sig för att göra slut med Fredrik och istället bli ihop med mountainbike-Jesper i samma hus. Anton har problem med sin badvaktskollega.


SEASON 5, EPISODE 10

EPISODE 10

STORYLINE
Cilla tycker att Anton borde sluta med att tjafsa med tonårstjejer och istället ägna sig åt äldre, mognare kvinnor. Han får träffa Lillemor och blir hennes älskare. Jan-Olof är olycklig över att Irene dumpade honom och tänker ta livet av sig. Fredrik lånar 10 000 kronor av Jan-Olof och lurar sedan de andra att han har fått ett jätteviktigt jobb.


SEASON 5, EPISODE 11

EPISODE 11

STORYLINE
Fredrik vill vara familjens patriark och slåss för hela "familjens" heder. Anton och hans badvaktskollega har blivit ihop med Mia på jobbet men Fredrik har bestämt att Anton ska gifta sig med hans kusin från Tranås. Cillas pappa kommer och lämnar vad hon tycker är gammalt skräp. Cilla blir arg men pappa blir kompis med Jan-Olof.


SEASON 5, EPISODE 12

EPISODE 12

STORYLINE
Genom ett misstag på en personalrekryteringsfirma får Fredrik jobb som administrativ chef på ett företag: Anton är desperat och blir ihop med en tvåbarnsmamma i förorten. Med sitt nya jobb drabbas Fredrik av hybris och kastar ut både Jan-Olof och Cilla, skaffar en ung fästmö och sniffar kokain. Han får dock sparken när han försöker få företaget att betala hans egna helikopterresor och ber Anton, Jan-Olof och Cilla att komma tillbaka.


1 | 2 | 3 | 4 | 5
Season Five