1 | 2 | 3

STADSFOLK OCH ÖBOR

EPISODE 1

STORYLINE
Från Stockholm kommer familjen Sundin och Wilma lämnas ensam när Maddo bara vill vara med dottern, Julia. Det blir dock allvar när Julia hastigt insjuknar och Axel Holtman ställer en helt felaktig diagnos. Gamla gubben Tannander vill inte riktigt tro det när doktor Steen förklarar att hans hustru är död. Sören lyckas kränga helt nya lockfåglar som gamla till Maria Lindelius antikbod.


SENSOMMARGÄSTER

EPISODE 2

STORYLINE
Gamla paret Jonasson får besök av sin värsting till son, Lelle. Under sin sejour på Saltö hinner han både ge sin pappa hjärtattack och stjäla Sörens nyinköpta träbåt. Axel Holtman får ett ovälkommet besök av Sunny, som han träffade i Grekland förra sommaren. För att bli av med henne tråkar han ut henne med att läsa ur sina memoarer.


FÄDER

EPISODE 3

STORYLINE
Wilma uppvaktas av Thomas Persson, en läderklädd yngling med motorcykel som stör Johan Steen med sin motorcykel på nätterna. Markus åhlund blir strandsatt på en kobbe i skärgården men hans båt hittas av Sören som kontaktar kustbevakningen.


I NÖD OCH LUST

EPISODE 4

STORYLINE
Kalle och Agneta Ragnarsson flyttar ut till Saltö för att äntligen uppfylla sina drömmar. När plötsligt livets förutsättningar ändras kan det vara svårt att leva med sina förhoppningar. Axel Holtman lägger näsan i blöt och Johan Steen har svårt att inse vem som är mest vuxen när Wilma ska ha fest.


DEN BLOMSTERTID NU KOMMER

EPISODE 5

STORYLINE
Prästens dotter Siri upptäcker att hon är med barn, men hur skall man undvika att pappa får veta något? Och vem är pappan? Gamla fröken Karlsson på skäret har åldersdemens och hennes son Olle vill sätta henne på långvården så att han kan ta huset hon bor i. Hur skall Johan göra med sitt förhållande till Helena?


HEMKOMSTEN

EPISODE 6

STORYLINE
Äntligen kommer Eva hem från Rwanda men med sig har hon sin assistent, som plötsligt får en elak feber. Syster Berit oroar sig för vad som skall hända med henne nu när det finns två läkare på Saltö. Alla sliter och drar i Eva för att få en stund med henne, men hennes pappa Axel Holtman verkar ha otur.


1 | 2 | 3
Season Two